Etiquetes


dimecres, 13 de gener del 2010

XVIIa HIVERNAL DEL BAGES

El proper diumenge 17 de gener, tindrà lloc a Santpedor la XVIIa HIVERNAL DEL BAGES.

Aquesta prova, que te un caràcter no competitiu, està oberta a tothom major de 16 anys, sempre que s'haja realitzat correctament l'incripció.

Per inscriures, es pot fer de manera anticipada, fins al divendres 15 de gener, a un preu de 15 €. Es podrà realitzar de les següents maneres:

     1. Internet omplint el formulari a la web i realitzar l'ingrés o tranferència.

     2. Fer l'ingrés al compte 2100-0441-46-0100589747 de La Caixa de Santpedor i enviar-ho per fax al número 938274067 (adjuntar formulari).

     3. Sala Sport Bike i Bicis FA-SOL de Manresa.

També es podrà inscriure el mateix dia de 7:30 a 8:00 del matí, fins arribar a un límit de 350 participants.

Hi haurà dos recorreguts, el llarg de 42 Km i el curt de 33 Km, que estaran degudament senyalitzats. Els participants hauran d'estar alerta, ja que alguns trams d'aquests recorreguts estaran oberts al pas de vehicles.

És obligatori l'ús del casc al llarg de tota la prova, així com mantindre una actitut respectuosa amb el medi ambient, perque tots el puguem gaudir.

Com es tracta d'una prova no competitiva els participants podran anar sortint lliurement entre les 8 i les 8:30, des de la zona esportiva de Santpedor. Al llarg del recorregut hi haurà 3 punts de control on es situaran els avituallaments. Al segon control, al voltant del Km 23, es realitzarà un esmorzar, i a l'arribada es repartiran entrepants i begudes a tots els participants. Si algú volgués abandonar la prova ho hauria de fer en algun d'aquests controls.

Degut al mal oratge que ha fet durant l'última setmana, el recorregut inicial ha patit petites modificacions, per a evitar zones enfangades. Per aquest motiu estigueu atents a la web (www.hivernaldelbages.com) on es publicaran les possibles modificacions i on podreu trobar el formulari d'incripció.


 (imatge procedent de la web www.hivernaldelbages.com)

3 comentaris:

  1. ei tio com ha anat la carrereta, l'has acabada o k bueno ja en contaras inga crak cuidat

    ResponElimina
  2. Amic de pedalades, que tal la cursa?, paissatges de postal, no? Bé ja tenim una més. A veure si coincidim un dia i fem una ruta junts. Vinga fin promte.

    ResponElimina
  3. La veritat que molt be, el recorregut preciós, molt dur i prou tècnic. Ha costat prou, pero si l'he acabat i prou be, per el recorregut llarg.
    L'únic però, ha sigut el fang que ho ha fet tot més dificil, però clar al gener que pots esperar. El dia molt be, no va fer fred.
    A vore si coincidim en alguna, que ara ja venen totes seguides. Fins pronte ens veiem.

    ResponElimina