Etiquetes


dimecres, 20 de gener del 2010

XIII CROSS ESCOLAR DE SANTPEDOR

Aquest diumenge 24 de gener es celbra a Santpedor el XIII cross escolar de Santpedor. Aquest serà l'últim cross del curs escolar del Consell Esportiu del Bages, i per tant el que ens dirà qui son els classificats per anar al provincial.

Com es habitual, a partir de les 10 del matí, és donarà la sortida a la primera de les 16 curses escolar que es realitzaran pel circuit de "LA SERRETA" i que aniran dels 500 als 3000 metres, depenent de la categoria.

Aprofitant la cita, i per tal de convertir-la en una festa, també s'organitzen dos curses populars obertes a tothom. D'una banda està la VII cursa popular "llampec de velocitat" amb tansols 200 mts de recorregut i pensada per als més ràpids. I d'altra banda la XIII cursa popular amb un recorregut de 3000 mts. Aquestes curses tindran lloc quan s'asabe el cross escolar.

A la pàgina del Consell Esportiu del Bages, trobareu més informació sobre com arribar, les zones de parquing i el recorregut de cada prova. Aquí podeu descarregar el pdf amb tota la informació.





(Aquesta imatge provee de la pàgina del Consell Esportiu: www.cebages.info)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada