Etiquetes


dilluns, 18 de gener del 2010

Calendari de curses d'Hivern 2010

Comença l'any amb ganes, i tot i que ens trobem a mitad de gener i el fred centra tots els noticiaris, ja s'han disputat algunes proves i moltes altres es fan pasa en el calendari.

Com que m'ha arribat informació sobre diverses curses que tindran lloc pròximament, he decidit fer un petit calendari provisional amb aquestes curses per a que us pogueu programar els entrenaments i triar les curses que més vos agraden o s'adapten al vostre perfil.

Per començar anem amb les BTT, i la pròxima que tenim a la vista es "La Senglarada" de Calders que es disputarà el proper 31 de gener i que resulta molt curiosa amb els seus 2 recorreguts. Després, trobem la "2a hivernal de Cervera" que es celebrarà el 21 de febrer amb un recorregut llarg i un altre curt apte per a tots els públics. Per últim trobem la "II transcorriols" de Callús que es disputarà el 7 de març i que es defineix com una pedalada exigent i tècnica.

Si en canvi t'agraden més els duatlons, la oferta també és molt gran. El proper diumenge 24 de gener es celebra la "II Duatló popular de Valbuena" i el 7 de febrer s'estrena la "I Duatló d'Òdena". Per acabar el 14 de març tindrà lloc la "V Duatló de Muntanya de Centelles" que és l'última prova del conjunt de Duatlons de Terra Endins.

Com podeu veure, el calendari està carregadet, ara només queda triar les que més ens agraden i gaudir. A mesura que s'arrimen les proves aniré ampliant l'informació, així com si m'arriva informació d'altres curses ja us ho faré saber.

2 comentaris:

  1. Joan Carles, merci!! Aquest any volia anar a la Senglarada, gràcies per recordar-m'ho!!!

    ResponElimina
  2. La veritat que pinta molt be, jo segurament també la faré, de moment la tinc anotada a l'agenda. Atents perque aviat possaré més informació.

    ResponElimina