Etiquetes


dilluns, 18 de gener del 2010

"La Senglanada 2010"

Ja tenim aquí "La Senglanada" 2010, que tindrà lloc a Calders. Aquesta BTT que ja celebra la seua tercera edició, és una de les més originals del calendari, ja que com a lema ens convida a: "descobrir els camins i corriols per on passa el senglar. I ja sabeu que si el senglar hi passa, les nostres bicicletes també.

Però no us espanteu, ja que "La Senglanada" presenta dos recorreguts. El primer i ja anunciat, circula per senders d'alta dificultat tècnica i té una llargaria de 30 km. L'altre en canvi té un 90% de pista forestal, i al no ser tant tècnic, amplia la seva llargaria fins als 35 km.

Les inscripcions es podran realitzar de manera anticipada fins al dijous 28 de gener a un preu de 8€ si es té llicencia o 12€ si no es té. S'haurà d'omplir un formulari a internet i fer l'ingrés al nº de compte 2013 1653 53 0200132527 de CAIXA CATALUNYA. També es podran fer les inscripcions el mateix dia de la cursa entre els 8:00 i les 8:45 als preus de 16 i 20€ respectivament. La sortida tindrà lloc a les 9:00 del matí del camp de futbol.

Al llarg de la prova hi haurà diversos punts d'avituallament, i en acabar la pedalada es celebrarà una gran botifarrada. Trobareu els formularis d'inscripció, així com més informació en aquest enllaç. Ep! i si trobéssiu el senglar, doneu-li records!




 
 
(Imatges obtingudes de http://blogcaldersbike.blogspot.com)

5 comentaris:

  1. ooh!! pinta bé! jo m'apunte! a la botifarrada clar! ;)

    ResponElimina
  2. Te molt bona pinta pero hem pense que fare la de les pistes forestals no sige que en trobe amb un senglar jeje

    ResponElimina
  3. Soc Xavi tu podries mirarme unes cubertes per a la bici que les tinc fetes un cristo, vinga ja en comentes algo que per aci no trobe res de bo.

    ResponElimina
  4. La veritat que si que pinta be, potser este any aniré a veure que tal. Si vas ja ens trobarem!!!

    ResponElimina
  5. pareix genial aquesta marxa de btt, original sobretot, jeje, bo juan carlos, enhorabona per el blog, molt adecuat!! jeje, au tio!
    Carlos

    ResponElimina