Etiquetes


dilluns, 18 de gener del 2010

Èxit de participació a la XVIIa Hivernal del Bages

Ahir, diumenge 17 de gener, prop de 350 participants van pendre part en la XVIIa Hivernal del Bages, que va resultar un èxit tant en participació com per part de l'organització.

I és que la pluja caiguda dimecres i dijous feia pensar que la gent no s'animaria, però l'organització va estar molt ràpida i va modificar lleugerament el recorregut per tal d'evitar les zones amb mot fang d'argila per altres zones amb pedra més practicables.

Com a resultat va quedar una pedalada amb un recorregut preció, molt dur i tècnic, i tot i que el fang va dificultar la prova no la va impossibilitar convertint-se amb un element més de la mateixa.

Com a curiositat cal dir que va participar en la prova el pilot manresà Toni Elias, que va acudir a la cita amb un amic, i que es va convertir en l'estrella d'aquesta edició.

Per últim dir que a la web de bicicat ja estan totes les fotos de la cursa. Jo acompanye aquesta entrada amb la meva propia, tot i que no estic gaire agraciat, conteu que ja portava trenta tants quilòmetres a les cames i no em quedaven forces per sonriure. De tota manera a la web hi ha fotos molt maques.


4 comentaris:

  1. Tu has vista la peli "Abre los ojos"? Evita espinyar-se sovint;)!!

    ResponElimina
  2. jeje kina cara k fas te se veu concentrat jeje

    ResponElimina
  3. jijijijij artista!!! kina pinta k fas por dios!!!!

    ResponElimina
  4. Això si que és sentir-se un bagenc total.
    Felicitats i ànims

    ResponElimina