Etiquetes

dissabte, 28 de novembre del 2009

L'Exponeu aplega 200 ciclistes

Ahir prop de 200 ciclistes es van aplegar al Palau Firal de manresa amb motiu de dues activitats: la pedalada de l'Exponeu i la cursa de BTT infantil de Manresa, en ambdós casos la segona edició. El nivell de participans es va veure reduït respecte a l'any passat, quant hi van córrer uns 250 ciclistes, però l'organització, a cárrec de la Penya Ciclista Bonavista i l'Ajuntament de Manresa, va poder celebrar una nova festa de l'esport en el marc dels actes de la fira Exponeu.

La cursa per als més grans, que va reunir uns 160 participants, tenia dos recorreguts: el curt, d'uns 20 quilòmetres de Manresa a Santpedor i tornar, i el llarg, que recorria una bona part del Bages amb 45 quilòmetres, que passava per la Torre del Moro, a Castellnou de Bages.

Un cop anaven arribant tots els participants de les curses llargues es va donar el tret de sortida per a la cursa dels més petits, entre els quals hi havia més de 30 nens i nenes. Els entusiastes participants van començar passades les dotze del migdia la prova per un circuit que hi havia marcat per la zona adjacent al Palau Firal de Manresa i estaven dividits en set categories diferents per edats.